ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση: Στο εσωτερικό υπόσχονται αναστολή στο «σφυρί» και στους δανειστές ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!

«Η κυβέρνηση από τον περασμένο Σεπτέμβριο εχει υποσχεθεί νομό την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας αλλά δεν τον εχει φέρει» τόνισε η Κ. Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με την Μ. Ζαχαρέα. 

Καμπανάκι από Λιαργκόβα στη Βουλή: Τελειώνετε, η γ’ αξιολόγηση θα είναι ακόμη πιο δύσκολη!

22.02.2017

«Κατ΄ αρχάς θετική» χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup ο πρόεδρος της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής Πάνος Λιαργκόβας, αλλά προειδοποίησε για τις συνέπειες αν δεν κλείσει η  αξιολόγηση εγκαίρως.   

Περισσότερα

Κυβερνητικές πηγές: Το δύσκολο κομμάτι είναι μεταξύ αφορολόγητου και αντίμετρων

22.02.2017

Το δύσκολο κομμάτι για το οικονομικό επιτελείο αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο τρόπος, ώστε η οριζόντια  επιβάρυνση της μείωσης του αφορολόγητου, να αντισταθμιστεί με τον πιο δίκαιο τρόπο

Περισσότερα

Σπίρτζης στην παράδοση τμήματος της Ιονίας Οδού: Τα έργα δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση

22.02.2017

«Τα έργα δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση, σε κανέναν υπουργό και σε κανέναν περιφερειάρχη ή δήμαρχο. Ανήκουν στους Έλληνες πολίτες»  δήλωσε  ο υπουργός Υποδομών Xρ. Σπίρτζης από τα Ιωάννινα, κατά την παράδοση τμήματος, μήκους της Ιονίας Οδού.

Περισσότερα

Δάκρυα στη Βουλή: «Αντίο» στον Μπασιάκο με ενός λεπτού σιγή και λουλούδια στα έδρανα

22.02.2017

Ενός λεπτού σιγή τήρησε η Βουλή στη μνήμη του εκλιπόντος βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ, Ευάγγελου Μπασιάκου, με την εικόνα της λευκής ανθοδέσμης στο άδειο έδρανο του εκλιπόντος να προκαλεί δάκρυα

Περισσότερα