Αυτοί είναι οι πιο "τρελοί" σέρφερς στον κόσμο! Όχι μόνο για το ρεκόρ δευτερολέπτων που διατηρούνται όρθιοι πάνω στη σανίδα, αλλά και για τις πρωτότυπες εμφανίσεις τους ,καθώς και για τι�� περίεργες σανίδες τους!

Στο Cape Town, της Νότιας Αφρικής, γίνεται διαγωνισμός surfing, στον οποίο βραβεύονται οι πιο εξαντρίκ εμφανίσεις, αλλά και οι μεγαλύτερες - πρωτότυπες σανίδες!

Δεν είναι μόνο, ανθρώπινη υπόθεση το σερφ, αφού και τα ζώα λαμβάνουν μέρος σ'αυτό! Μάλιστα, στο Σαν Ντιέγκο το 2009, έγινε ο 4ος ετήσιος διαγωνισμός surfing για σκυλιά!

Αν σας κάνει εντύπωση ο πιτσιρικάς σέρφερ, σας πληροφορώ πως είναι μόλις 2 ετών κι όταν απολαμβάνει τα μεγάλα κύματα, βρίσκεται συνοδεία με σκάφος, ο μπαμπάς του να τον προσέχει!

Για το σέρφινγκ με φόντο τα παγωμένα βουνά και υπό πολικές θερμοκρασίες, χρειάστηκαν τέσσερις κορυφαίοι επαγγελματίες σέρφερς, προκειμένου να κινηματογραφηθούν σερφάροντας σε ακραίες χειμερινές συνθήκες, βόρεια της Νορβηγίας και της Ρωσίας.

Το σέρφινγκ εξελίχθηκε με τα χρόνια και από άθλημα, έγινε show, χρησιμοποιώντας παράλληλα, ασκήσεις γυμναστικής και καλλιτεχνικού πατινάζ!

Αν και φαντάζει θεαματικό να "παίζεις" ή να "παλεύεις" με τα κύματα..., το βέβαιο είναι ότι το extreme άθλημα έχει "κολάσει" μέχρι και μοναχές!