Υπάρχει ένας άνθρωπος που πληρώνονταν για να... βλέπει τους πελάτες του να κάνουν σεξ. Μόνο που αυτό δεν το ήξεραν οι πελάτες. Ο λόγος για τον Τζέιμς Στράτον, έναν ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων από το Πέρθ της Σκωτίας.

Ο Στράτον είχε μετατρέψει τους υποτιθέμενους ανιχνευτές φωτιάς σε κινητούς κατασκόπους, τοποθετώντας κρυφές κάμερες με σκοπό να απαθανατίζει σε τρυφερές στιγμές τους ανυποψίαστους πελάτες του. Έτσι έβλεπε διαρκώς live πορνό.

Μάλιστα, ο 67χρονος είχε δημιουργήσει και ειδικό δωμάτιο στο σπίτι του για προσωπικ��ς προβολές με γιγαντοοθόνη! Ωστόσο, μια κοπέλα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού άκουγε περίεργους θορύβους στη σοφίτα, όπου και ανακάλυψε μια κάμερα και πολλά καλώδια.

Ο διεστραμμένος άνδρας αποδείχθηκε ότι είχε στη κατοχή του 8.000 dvd με πορνογραφικό υλικό, μεταξύ άλλων και με παιδιά, είχε εγκαταστήσει ολόκληρο κύκλωμα με κρυφές κάμερες, το κέντρο των οποίων ήταν η συγκεκριμένη σοφίτα.

Μετά την σύλληψή του, αναγκάστηκε να ομολογήσει τις πράξεις του. Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η σύζυγός του έπεσε από τα σύννεφα. Έτσι πάντως λύθηκε και η απορία που σε δυο άνδρες που τους είχε πετάξει κλοτσηδόν από το ξενοδοχείο. Ο λόγος ήταν ότι δεν του άρεσε το... υλικό, αφού επιδίδονταν σε ομοφυλοφιλικές πράξεις...