«Ποτέ δεν ξέρεις πότε και πού θα σε βρει» ο φτερωτός θεός. Μπορεί εκεί που πας στη δουλειά σου με το λεωφορείο να σε περιμένει, να σε σημαδέψει και να πέσεις ..ξερός από έρωτα.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι μιας εταιρείας λεωφορείων στην Κοπεγχάγη. Προτείνουν στους επιβάτες θέσεις αποκλειστικά για όσους ψάχνουν λίγη κουβέντα ή και τον έρωτα. Σε κάθε ένα από τα 130 λεωφορεία της η εταιρεία, έχει τοποθετήσει δύο κόκκινες θέσεις η μία δίπλα στην άλλη, με την επιγραφή «ερωτικό κάθισμα». Εκεί μπορούν να καθίσουν όσοι επιθυμούν να κάνουν μια γνωριμία και γιατί όχι να γνωρίσουν και τον έρωτα της ζωής τους.

«Κάποιοι οδηγοί λεωφορείων έχουν παρατηρήσει χαμογελαστά κορίτσια να κάθονται σε αυτές τις θέσεις ελπίζοντας να βρουν ενδιαφέρουσα συντροφιά κατά τη διάρκεια της διαδρομής», είπε ο υπεύθυνος της εταιρείας.«Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα συναντήσει κάποιος τον σωστό άνθρωπο. Προσφέρουμε απλώς την ευκαιρία στους ανθρώπους να επικοινωνήσουν, να χαμογελάσουν λίγο και ίσως να βρουν και τον έρωτα», επεσήμανε.