Ένα παιχνίδι φτιαγμένο από μαθητές του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Kanagawa στην Ιαπωνία επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο της κοπέλας που σας αρέσει. Αλλά ουσιαστικά θα ακούτε μόνο … την αισθησιακή φωνή της καθώς της κάνετε μασάζ!

Το παιχνίδι παρουσιάστηκε στην πρόσφατη έκθεση που έγινε στο Τόκυο και είναι αντιπροσωπευτικό της επερχόμενης νέας μόδας στον χώρο της ψηφιακής διασκέδασης. Τα παιχνίδια εξομοίωσης με χαρακτήρες του αντίθετου φύλου κερδίζουν διαρκώς έδαφος, προσπαθώντας να αναπαράγουν την ανθρώπινη αληθινή επικοινωνία ή να καλύψουν το κενό της απουσία της.

Έτσι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο στόχος είναι να «μαγέψει» ο παίκτης την ψηφιακή «αληθινή του αγάπη» όπως λέγεται η ψηφιακή κοπέλα, που επιλέγουμε για να της χαρίσουμε ένα απολαυστικό μασάζ μέσω μίας ειδικής σανίδας που λέγεται Wii Balance Board και συνδέεται με έναν υπολογιστή.

Οι μαθητές έχουν προσθέσει μάλιστα και μερικές «πιπεράτες πινελιές» για να κάνουν το παιχνίδι λίγο πιο… ενδιαφέρον.

Έτσι η «ψηφιακή φιλενάδα» μας έχει την δυνατότητα να αντιδρά στο μασάζ που της κάνουμε και να εκφράζεται με διάφορες φράσεις! Για παράδειγμα όταν την πιέζουμε δυνατά μπορεί να μας ζητάει να είμαστε πιο τρυφεροί η ακόμα όταν την αγγίζουμε σε λάθος σημεία να μας ζητάει να σταματήσουμε!

Η πρακτική λοιπόν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις ικανότητες στο μασάζ και που ξέρεις όταν εμφανιστεί μία κανονική φιλενάδα μπορεί να το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

Δείτε στο βίντεο πως παίζεται το παιχνίδι αλλά και τις δυνατότητες επιλογής που προσφέρει.