Μια γυναίκα από την Ταϋλάνδη πιάστηκε από τις αρχές του αεροδρομίου της Μπανγκόνγκ γιατί είχε «στοιβάξει» ένα ναρκωμένο τιγράκι μέσα στη βαλίτσα της!


Η 31χρονη γυναίκα πέρασε τον έλεγχο των αποσκευών αλλά η βαλίτσα της αποδείχθηκε πολύ… βαριά με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του αερδρομίου να τη στείλουν για περαιτέρω έλεγχο στις ακτίνες Χ.


Αυτό όμως που ανίχνευσαν οι ακτίνες δεν ήταν αναμενόμενο: ένα ζωντανό ζώο βρίσκοταν μέσα στη βαλίτσα! Όταν την άνοιξαν οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν έκπληκτοι πως επρόκειτο για ένα μικρό τιγράκι περίπου 3 μηνών το οποίο σύμφωνα με τους υπεύθυνους της φιλοζωικής οργάνωσης που έφτασε αμέσως για να το περιθάλψει: «ήταν αφυδατωμένο, εξουθενωμένο και με τον ζόρι περπατούσε, γι΄αυτό έπρεπε να του δώσουμε νερό και γάλα».


Η 31χρονη γυναίκα που είχε προορισμό το Ιράν εικάζεται πως σκόπευε να πουλήσει το μωρό τιγράκι στημαύρη αγορά για 2.060 δολάρια.


Η ίδια βέβαια αρνήθηκε πως η βαλίτσα της ανήκε και ισχυρίστηκε πως ένας άλλος επιβάτης της ζήτησε να την κουβαλήσει για χάρη του. Αν καταδικαστεί πάντως αντιμετωπίζει 4 χρόνια φυλάκισης και 824 δολάρια πρόστιμο.