Πρακτική εφαρμογή βρήκε η φράση «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»: σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων, η μυρωδιά του εν λόγω εδέσματος διεγείρει σαν το viagra!

Όπως υποστηρίζει το ίδρυμα ερευνών του Σικάγο, η γεύση και η μυρωδιά της κολοκυθόπιτας αναστατώνουν τους άνδρες και τους διεγείρουν ερωτικά.

Για του λόγου το αληθές έγινε και έρευνα σε άνδρες μεταξύ 18 και 64 ετών, οι οποίοι εκτέθηκαν σε 24 διαφορετικές μυρωδιές συμπεριλαμβανομένου και γνωστών αρωμάτων. Όσο οι άνδρες μύριζαν, οι επισ��ήμονες κοιτούσαν να δουν αν μεγαλώνει ο ανδρισμός τους...

Όπως προέκυψε, η λίμπιντο έπιασε κορυφή με το άρωμα της κολοκυθόπιτας και της λεβάντας (40%), ενώ ακολούθησαν η μαύρη γλυκόριζα σε συνδυασμό με ντόνατ (31,5%).

Κορίτσια: μην ξοδεύετε μια περιουσία για να γοητεύεσε έναν άνδρα με το άρωμά σας... Φτιάξτε με τα χεράκια σας μια κολοκυθόπιτα, τριφτείτε με αυτήν και... συναρπάστε!

Κατα τα άλλα χαρακτήριζαν διεστραμμένη την ταινία «American Pie» όπου ο πρωταγωνιστής συνουσιάζονταν με μηλόπιτα... Aπλά, η γέμιση αλλάζει!