Αποφασισμένη να κάνει σκι φαίνεται πως ήταν μια 7μελης οικογένεια, που δεν δίστασε να πληρώσει αδρά έναν ταξιτζή για να την μεταφέρει στο χιονοδρομικό κέντρο όταν εγκλωβίστηκε λόγο κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο!

Η οικογένεια είχε μείνει εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο του Χίθροου καθώς η πτήση τους ακυρώθηκε εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και ο πατέρας ανέλαβε να βρει μεταφορικό μέσο...

Ο Πίτερ Λέλιοτ λοιπόν τηλεφώνησε σε εταιρία ��εταφορών και ζήτησε κάποιον πρόθυμο να τους μεταφέρει στις γαλλικές Άλπεις! Ναι, καλά διαβάσατε: από το Λονδίνο στις Άλπεις!!!

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, βρέθηκε πρόθυμος ταξιτζής: ο Μπομπ Ράνσλει μετέφερε την οικογένεια οδηγώντας 15 ώρες, καθώς η απόσταση είναι 800 μίλια! Ε, δεν το έκανε και τζάμπα... 1.000 δολάρια στοίχισε η κούρσα παρακαλώ!

Η οικογένεια Λέλιοτ έφτασε στον προορισμό της με μόλις 6 ώρες καθυστέρηση, ενώ όσοι επρόκειτο να ταξιδέψουν μαζί της δεν είχαν καν απογειωθεί...

Όσο για τον ταξιτζή; Κοιμόταν μία ολόκληρη μέρα για να συνέλθει μετά την κούρσα, ενώ δήλωσε πως η μόνη του δυσκολία ήταν να οδηγήσει από την αντίθετη πλευρά του δρόμου !