Έχετε πονοκεφάλους; Ημικρανίες; Μυοσκελετικούς πόνους και δεν μπορείτε να βρείτε την αιτία; Τότε φοράτε στρινγκ. Καλά διαβάσατε. Το εσώρουχο που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες, σύμφωνα με έρευνες μπορεί να προκαλέσει ιδιότυπους μηχανισμούς τραυματισμού στο σώμα με πολλές παρενέργειες, Ο ένας αφορά, αυτόν που προκαλεί τα γυναικολογικά προβλήματα και ο άλλος αυτόν που προκαλεί τα μυοσκελετικά και άλλα.

Σύμφωνα με Αυστραλούς και Αμερικανούς επιστήμονες, οι γυναίκες που φορούσαν στρινγκ κιλοτάκι αρκετές ώρες την μέρα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, παρουσίαζαν επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις της περιοχής των γεννητικώ�� οργάνων, ενώ σε άλλες γυναίκες παρατηρήθηκε ότι παρουσίαζαν πόνους στην περιοχή του κόκκυγα, πόνους στην μέση και την πλάτη ακόμη και ενοχλήσεις στον αυχένα, πονοκεφάλους και ημικρανίες.

Τα συμπτώματα εμφανίζονταν ακόμα και σε κορίτσια των 14-15 ετών. Τα συμπτώματα ήταν πιο τακτικά και πιο έντονα στις γυναίκες που είχαν κάνει μακροχρόνια χρήση του στρινγκ. Οι επιστήμονες προτείνουν να μην κάνετε… αλόγιστη χρήση του συγκεκριμένου εσωρούχου ειδικά στο γυμναστήριο, καθημερινά στη δουλειά και όταν κοιμάστε.