Η Flora είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες. Η ημερομηνία γεννήσεως της είναι εντυπωσιακή.

Στις 11 Ιανουαρίου του 2011, στη 1:11 π. μ., δηλαδή 11/1/11 στη 1: 11, οι γονείς της Amy Zeller και Codjo Mensah, από τη Minnesota των Η.Π.Α, άκουσαν για πρώτη φορά το κλάμα της.

Η μητέρα της δήλωσε ότι αρχικά, δεν της έκανε εντύπωση η ημερομηνία και η ώρα και δεν έδωσε καθόλου σημασία όταν εισήχθη στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Όμως όταν έφτασε η ώρα του τοκετού άκουσε τα σχόλια του γιατρού και των νοσοκόμων που μιλούσαν για σημαδιακή ώρα. «5-6 λεπτά αργότερα, ο γιατρός μπήκε μέσα στο δωμάτιο και είπε ‘εσύ σπρώχνεις και οι νοσοκόμες τραβάνε – έχουμε έξι λεπτά’!», είπε η Zeller. Η Flora γεννήθηκε ακριβώς στις 1:11 π.μ..

Έναν άσο περισσότερο έχει στη ζωή της ένα άλλο κοριτσάκι στην Βρετανία. Η Rose κατάφερε και μάζεψε όλους τους άσσους στη σειρά. Γεννήθηκε την 1η ημέρα του 2011, στο Burton’s Queen’s Hospital, ακριβώς στις 11:11 ��ο πρωί. Μάλιστα είναι ένα από τα… 11 μωρά που γεννήθηκαν την ίδια μέρα στο νοσοκομείο. Δηλαδή γεννήθηκε 1/11/11 στις 11:11.

Η Rose γεννήθηκε με καισαρική και η μαμά της Kacey δήλωσε πανευτυχής και ευχήθηκε να είναι πάντα τόσο τυχερή.