Αν ήταν μια ημέρα που θα έπρεπε να σπάσει αυτό το ρεκόρ ήταν αδιαμφισβήτητα η σημερινή ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων.


Ο λόγος για το παγκόσμιο ρεκόρ φιλιού που κρατούσε ένα ζευγάρι από τη Γερμανία από το 2009 έχοντας καταφέρει φιλήσει ο ένας τον άλλο αδιάλειπτα επί 32 ώρες, 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα.


Δεκατέσσερα ζευγάρια από τη Ταϋλάνδη συγκεντρώθηκαν στο παραθαλάσσιο θέρετρο Πατάγια για να επιχειρήσουν να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ φιλιού. Τα χείλη τους έπρεπε να παραμείνουν κολλημένα πάνω στου χείλη τους παρτενέρ τους για περισσότερες από… 32 ώρες και 7 λεπτά.


«Δεν περιμέναμε ότι θα υπήρχε κανείς που θα σπάσει το ρεκόρ. Διαψευστήκαμε!» τόνισε ο Σόμπορν Ναξουετρόνγκ, εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης, καθώς συνολικά 7 ζευγάρια κατάφεραν όχι μόνο να σπάσουν το ρεκόρ αλλά και να δημιουργήσουν νέο καταφέρνοντας να φιληθούν για περισσότερες από 36 ώρες!


Το τελευταίο, μάλιστα, ζευγάρι που κατάφερε να… αποκολλήσει τα χείλη του ο ένας από τον άλλο κέρδισε (εκτός από το όνομα του δίπλα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες) και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι καθώς και σχεδόν 3,500 δολάρια Αμερικής!