Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτάκια μας… πραγματικά… Τι άλλο δηλαδή να περιμένουμε όταν μαθαίνουμε ότι ζευγάρι γυναικών απέκτησε… πεντάδυμα;

Αν και γεννήθηκαν πρόωρα, τα μωρά της Melissa Keevers και της Rosemary Nolan, η κατάσταση της υγείας τους περιγράφεται ως «σταθερή».


Η 27χρονη Keevers και η 22χρονη Nolan, είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Τι έκανα λοιπόν οι δύο γυναίκες: Πήραν σπέρμα από τον ίδιο Aμερικανό δότη που χρησιμοποίησαν για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, τον οποίο και είχαν βρει μέσω ενός site στις ΗΠΑ.


Ο βιολογικός πατέρας, ένας 27χρονος φοιτητής της νομικής, υπέγραψε ότι δεν θα δει ποτέ τα παιδιά και έτσι παραιτήθηκε από κάθε δικαίωμα.

Όπως δήλωσαν οι γιατροί, η πιθανότητα να κυοφορήσει η Keevers χωρίς την βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, ήταν μια στις εξήντα εκατομμύρια και επετεύχθη! Τα μωρά, Noah, Charlie, Eireann, Evie και Abby, έχουν ακόμα μία αδελφούλα, τη Lilly, η οποία γεννήθηκε από πριν ένα χρόνο, από την 22χρονη Nolan. Αντε να σας ζήσουν...