Μία 24 Χρονη Βρετανίδα σκέφτηκε να διευκολύνει αυτούς που δηλώνουν πως θέλουν να κάνουν εμετό με τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και έτσι βάλθηκε να κατασκευάσει γι αυτούς μία σακούλα εμετού.

Όχι δεν πρόκειται για αστείο! Η Λίντια Λέιθ κατασκεύασε αυτή τη σακούλα έτσι ώστε αυτοί που είναι αηδιασμένοι από τις βασιλικές εορτές να ��κτονώνονται στο σωστό μέρος.

Τώρα αν αναρωτιέστε τι διαφορά μπορεί να έχει η συγκεκριμένη σακούλα εμετού από μία κοινή σακούλα ίδιας χρήσης η απάντηση έρχεται να δώσει λύσει στις απορίες σας.

Η συγκεκριμένη σακούλα έχει σχεδιαστεί με βάση το μοντέλο που βρίσκει κανείς στα αεροπλάνα και τα πλοία και διατίθεται σε κόκκινο χρώμα(το χρώμα που έχουν τα βρετανικά χρηματοκιβώτια) αλλά και σε μπλε(βασιλικό χρώμα).

Η δημιουργός της πρωτότυπης σακούλας έχει σχεδιάσει πάνω σε αυτή τη φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον και φέρει την επιγραφή «throwup», ένα λογοπαίγνιο μεταξύ του αγγλικού throwup(κάνω εμετό) και του throne(θρόνος).

Οι σακούλες έχουν γίνει ανάρπαστες και η βρεταν��δα δημιουργός έχει δεχτεί ένα πλήθος παραγγελιών. Τις σακούλες αυτές μπορεί να προμηθευτεί κάποιος με 3,50 ευρώ ενώ η Βρετανίδα δημιουργός περιμένει να δει την αντίδραση της βασιλικής οικογένειας.