Τι κι αν είναι μικρό στο μάτι; το συγκεκριμένο διαμέρισμα-γραφείο τα προσφέρει ΟΛΑ: άνεση, οικονομία, λειτουργικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής!
Με χωρητικότητα ΜΟΛΙΣ 46 τ.μ, το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπόψιν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Σύγχρονο και παράλληλα λειτουργικό, είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει τη ζεστασιά ενός σπιτιού αλλά και τις λειτουργικές απαιτήσεις ενός γραφείου.

Λόγω του μικρού του μεγέθους, κάθε γωνιά του έχει αξιοποιηθεί καταλλήλως: μια κρεβατοκάμαρα δημιουργεί χώρο για μια ευρύχωρη ντουλάπα από κάτω, ενώ η «έξυπνη σκάλα» κρύβει μια σειρά ενσωματωμένων συρταριών.
Κάθε εκατοστό του χώρου είναι πλήρως μελετημένο και το τελικό αποτέλεσμα όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, δίνει μια εικόνα καθαρού, minimal, ζεστού και πλήρως λειτουργικού διαμερίσματος.

Το συγκεκριμένο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, και η κατασκευάστρια εταιρεία Jordan Parnass Digital Architecture (JDPA) κέρδισε εξαιτίας του το βραβείο αρχιτεκτονικής μικρών κατασκευών του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής για το έτος 2010.