Όλοι έχουμε στο μυαλό μας μια εικόνα από παιδιά, τα οποία τρώνε σοκολάτα και γίνονται κυριολεκτικά …αγνώριστα, καθώς το γλύκισμα λιώνει πάνω τους!

Αυτά last year, γιατί τώρα κατασκευάστηκε η σοκολάτα που δεν …λιώνει με τίποτα, φανταστείτε ότι αντέχει ακόμη και σε 45 βαθμούς κελσίου!

Παράγεται σε εργοστάσιο στη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ περιέχει 100% βελγική σοκολάτα. Eίναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας από τεσσάρων ετών και πάνω.

Ο Paul Jackson, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που κατασκεύασε αυτή τη σοκολάτα λέει: «Βρήκαμε έναν τ��όπο να παράγουμε τη σοκολάτα σε εμπορική κλίμακα και έχουμε κατοχυρώσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας» και συμπληρώνει «δεν υπάρχει στην αγορά άλλη παρόμοια σοκολάτα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους αγοραστές από τον Καναδά και τη Ρωσία».