Αξιοθέατο για …γερές καρδιές αποτελεί ένας τεράστιος κροκόδειλος στη βόρεια Αυστραλία, ο οποίος πετάγεται από το νερό του ποταμού Δαρβίνου και αρπάζει ένα κομμάτι κρέας, αφήνοντας άφωνους τους τουρίστες που επιβαίνουν πάνω στο ποταμόπλοιο.

Η διαδικασία έχει ως εξής: υπάρχει κάποιος στα ποταμόπλοια, ο οποίος έχει αναλάβει να σουβλίζει κρέας σε ένα κοντάρι και να το κρατάει στον αέρα έξω από το πλοίο, προκειμένου ο κροκόδειλος να εκτοξεύεται από το νερό για να το φάει!

Οι τουρίστες που βρίσκονται στο ποταμόπλοιο παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τον κροκόδειλο, ο οποίος φτάνει σε απόσταση αναπνοής από τους επιβάτες του πλοίου.

Ο συγκεκριμένος κροκόδειλος που βλέπετε και στην φωτογραφία ονομάζεται Βρούτος και του λείπει το ένα του πόδι, καθώς λέγεται ότι ήρθε σε «αντιπαράθεση» με έναν... καρχαρία!

Υπάρχουν χιλιάδες κροκόδειλοι που ζουν σε αυτή την περιοχή και η τοπική αυτοδιοίκηση προειδοποιεί τους τουρίστες να προσέχουν, να μην κολυμπούν καθώς και να μην πλένουν τα αυτοκίνητά τους στο νερό...