Γυμνιστές σε μουσείο του Παρισιού

Για τρεις ολόκληρες ώρες άνδρες και γυναίκες περιηγήθηκαν σε μουσείο σύγχρονης τέχνης στο Παρίσι

Για τρεις ολόκληρες ώρες άνδρες και γυναίκες με αδαμιαία περιβολή, περιηγήθηκαν σε μουσείο σύγχρονης τέχνης στο Παρίσι. Είναι η πρώτη φορά που το μουσείο ανοίγει τις πόρτες του σε γυμνιστές.

Έβγαλαν τα ρούχα τους και ...πήγαν μια βόλτα μέχρι το μουσείο σύγχρονης τέχνης Παλαί ντε Τοκυό. Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα εκμεταλλεύτηκαν τη δυνατότητα που τους παραχώρησε το πολιτιστικό ίδρυμα και περιηγήθηκαν στην έκθεση.

 «Τι μας υποχρεώνει να έρθουμε στο μουσείο με ρούχα; Ο τρόπος ζωής των γυμνιστών είναι να είναι...γυμνοί» Δηλώνει ο διευθυντής επικοινωνίας γυμνιστών Παρισίου Ζιλιεν Κλόντ Πενεγκρί.

Στάθηκαν μπροστά στους δημοσιογράφους και συνέχισαν με άνεση την επίσκεψη στα εκθέματα. Στη Γαλλία υπάρχουν 2,6 εκατομμύρια γυμνιστές ενώ σε λίγο καιρό θα λειτουργήσει και νυχτερινό κλαμπ για γυμνιστές.

 

Παγκόσμια ημέρα γυμνής κηπουρικής

Τα social media  έχουν πλημμυρίσει από γυμνούς.....κηπουρούς.

Οι λάτρεις της φύσης, γδύθηκαν κι επιδόθηκαν στην περιποίηση των κήπων τους κάτω από τον ζεστό ήλιο. Έτσι γιόρτασαν την παγκόσμια ημέρα κηπουρικής.

Ανάμεσα τους και ο διάσημος βρετανός παρουσιαστής Φίλιπ Σκόφιλντ. Ανέβασε τη φωτογραφία μέσω της εφαρμογής snapchat και κάλυψε τα επίμαχα σημεία με ηλιοτρόπια.

 

Τελ Αβίβ: Τόπλες διαμαρτυρία κατά της σεξουαλικής βίας

Χιλιάδες ακτιβίστριες στο Τελ Αβίβ ...έκαναν τόπλες διαμαρτυρία στους δρόμους της πόλης. Υποστήριξαν το δικαίωμα να ντύνονται όπως επιθυμούν χωρίς να κινδυνεύουν να πέσουν θύματα βιασμού.

Ανάλογες πορείες πραγματοποιήθηκαν πέρυσι σε Ηνωμένες Πολιτείες, Λονδίνο και Αυστραλία.

Όλα ξεκίνησαν το 2011 μετά το σάλο που προκλήθηκε όταν ένας αστυνομικός στον Καναδά συνέστησε στις γυναίκες να μην ντύνονται σαν πόρνες αν δεν θέλουν να τις βιάσουν. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top