Ετοιμαστείτε! " Σε 10 ημέρες έρχεται η συντέλεια του κόσμου"

Ο συνωμοσιολόγος David Meade αποκαλύπτει το ρόλο του..πλανήτη Ντιμπιρού

Αφού δεν ήρθε τελικά στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά ούτε και στις 19 Νοεμβρίου, όπως πίστευαν οι συνωμοσιολόγοι, τώρα βρέθηκε νέα ημερομηνία για το τέλος του κόσμου! Απέχουμε μάλιστα, μόλις 10 μέρες απ’ αυτό!

"Ο ουρανός θα καλυφθεί από φως και  φωτιά θα ανέβει τη στρατόσφαιρα" όπως ισχυρίζεται ο David Meade στο βίντεο. 

Στις 23 Απριλίου 2018 λοιπόν, με βάση τους συνωμοσιολόγους, θα γίνει ευθυγράμμιση του Ηλίου, της Σελήνης και του Δία στον αστερισμό του Παρθένου και αυτό θα αποτελέσει την αφορμή για το τέλος της ανθρωπότητας!

Τότε, στις 23 του μηνός, θα εμφανιστεί ο μυστηριώδης πλανήτης «Νιμπιρού», o οποίος είναι αυτός που θα σκορπίσει την καταστροφή. Συνομωσιολόγοι ισχυρίζονται οτι ο συγκεκριμένος πλανήτης επρόκειτο να χτυπήσει τη Γη στις 18 Νοεμβρίου, αλλά καθυστέρησε και έτσι τώρα, αναμένεται να κάνει το «χτύπημα» σε 10 ημέρες. 

Η ευθυγράμμιση των πλανητών συμβαίνει κάθε 12 χρόνια. Η NASA έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει τέτοιος πλανήτης, όμως ο  David Meade έχει άλλη γνώμη...

Ο ίδιος προειδοποιεί οτι το τέλος του κόσμου θα ξεκινήσει με γεγονότα που θα συμβούν τον Απρίλιο του 2018. Αρχικά θα γίνει η εξαφάνιση της Εκκλησίας,  θα ακολουθήσουν η άνοδος του Αντίχριστου, η εμφάνιση του πλανήτη Νιμπίρου και, τέλος, η έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top