Όταν τα σκυλιά πάνε σινεμά παρέα με τα αφεντικά τους...

Πού συμβαίνει αυτό;

Κι όμως  τα σκυλιά πάνε σινεμά

Μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα είχαν οι ιθύνοντες της βρετανικής αλυσίδας κινηματογραφικών αιθουσών Picturehouse για να προωθήσουν την ταινία κινουμένων σχεδίων «Isle of Dogs» (Το νησί των σκύλων) του αμερικανού σκηνοθέτη Γουές 'Αντερσον, με μια ξεχωριστή αβάν-πρεμιέρ την Κυριακή το πρωί στο Πικαντίλι του Λονδίνου. Αποφάσισαν να επιτρέψουν την είσοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες στα αγαπητά τετράποδα τα οποία θα συνοδεύονται φυσικά από τα αφεντικά τους.

Στο West End, περιοχή που φημίζεται για τους κινηματογράφους και τα θέατρα, σε 14 κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη την Βρετανία από τις οποίες αρκετές είναι στο Λονδίνο, τα σκυλιά μαζί με τα αφεντικά τους θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την ταινία στην οποία ο 12χρονος ήρωας Αταρί ξεκινά προς την αναζήτηση του σκύλου του, ο οποίος έχει τεθεί σε καραντίνα σε ένα νησί μαζί με άλλα σκυλιά από τις αρχές της πόλης Μεγκασάκι, εξαιτίας μίας επιδημίας γρίπης των σκύλων.

Η εταιρία Picturehouse εφοδίασε όλες τις κινηματογραφικές της αίθουσες με μπολ γεμάτα νερό, τοποθέτησε καλύμματα στις καρέκλες για να μην λερωθούν, ενώ μείωσε και τον ήχο για να μην ενοχληθεί η εξαιρετικά ευαίσθητη ακοή των σκύλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top