Zευγάρι στη Ρωσία έχει ως κατοικίδιο ένα πούμα

Σπίτια κρέμονται στο γκρεμό μετά την κατάρρευση βράχων

Η Μαριγιάν και ο Αλεξάντερ, αποκάλυψαν  πώς διάλεξαν το μαύρο πούμα για κατοικίδιο όταν είχαν πάει πριν 2 χρόνια σε έναν ζωολογικό κήπο και το είδαν. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως τονίζουν και έτσι αποφάσισαν να ζήσουν οι τρεις τους. Το ζευγάρι παίζει μαζί του, το πηγαίνει βόλτα και εκείνο δε σταματά να του δείχνει την αγάπη του.

Σκοτώθηκε κοπέλα στη Ρωσία την ώρα που μιλούσε στο κινητό

Μία 18χρονη κοπέλα από την Ινδία σκοτώθηκε όταν εξερράγη στα χέρια της το κινητό της την ώρα που μιλούσε. Η Uma Oram βρισκόταν στο σπίτι της, στο χωριό Kheriakani, της Ινδίας ,είχε συνδέσει τη συσκευή στη φόρτιση κ μιλούσε με έναν συγγενή της. Ξαφνικά το κιντό εξερράγει με αποτέλεσμα η έφηβη να τραυματιστεί  στο χέρι, στο στήθος και το πόδι της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο αδελφός της είπε ότι το κορίτσι ήθελε να μιλήσει με ένα μέλος της οικογένειας λίγο μετά το φαγητό, αλλά διαπίστωσε ότι το τηλέφωνο δεν είχε μπαταρία.

 

Σπίτια έμειναν να κρέμονται στον γκρεμό, στο Χέμπσι του Νόρφολκ, στη Μ. Βρετανία, έπειτα από κατάρρευση βράχου εξαιτίας ακραίων καιρικών συνθηκών.

Οι κάτοικοι 13 σπιτιών αναγκάστηκαν να τα εγκαταλείψουν, καθώς οι αρχές τους προειδοποίησαν ότι τις επόμενες ημέρες οι κατοικίες τους θα καταρρεύσουν καταλήγοντας στην παραλία που βρίσκεται κάτω από τον γκρεμό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top