Του κόσμου τα περίεργα: «Έκοψε» ανάσες ο ισορροπιστής Νικ Γουαλέντα

Απίστευτο και όμως αληθινό ! Χτίστης στην Ρωσία στρώνει δεκάδες πλάκες με μία κίνηση

Στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν οι θεατές διάσημο ισορροποιστή που περπάτησε επάνω σε σχοινί στα 29 μέτρα.

ΗΠΑ: «Έκοψε» ανάσες ο ισορροπιστής Νικ Γουαλέντα

 

Κρατά το κοντάρι ισορροπίας. Με πολύ προσεκτικά βήματα περπατά στο τεντωμένο σχοινί το οποίο έχει στερεωθεί από το ένα κτίριο στο άλλο, κοντά στο λιμάνι του Μέριλαντ.

Ο κάτοχος 10 ρεκόρ Γκίνες, βρίσκεται σε ύψος 29 μέτρων. Δεν είναι δεμένος με ιμάντα, δεν υπάρχει δίχτυ προστασίας ενώ προς το τέλος της διαδρομής των 70 μέτρων παραπατά. Οι θαυμαστές του, οι οποίοι τον παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, βγάζουν επιφωνήματα τρόμου...  Αλλά τελικά τέλος καλό όλα καλά  για τον διασημο Γουαλέντα.

 

Φινλανδία: Δρομέας ανεβαίνει 426 σκαλιά σε 1 λεπτό

Δε σταματά ούτε ένα λεπτό. Ο Σκανδιναβός δρομέας Μάρτεν Μποστρόμ ανεβαίνει γρήγορα αλλά σταθερά 426 σκαλιά στο λόφο Μαλμινκαρτάνο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ελσίνκι.

 

Κατάφερε να σπάσει το  ρεκόρ της πιο γρήγορης αναρρίχησης το οποίο κατείχε ο ίδιος. Μέσα σε ένα λεπτό και 3 δευτερόλεπτα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή.Ο Φινλανδός δρομέας προπονείται σκληρά και για άλλες απαιτητικές διαδρομές.

 

Απίστευτο και όμως αληθινό ! Χτίστης στην Ρωσία στρώνει δεκάδες πλάκες με μία κίνηση

Ο Ρώσος χτίστης αποφάσισε να κάνει ευκολότερη τη ζωή του. Στήνει τις πλάκες σαν αυτές του ντόμινο και με το σφυράκι του δίνει την .... εκκίνηση...

Οι πλάκες πέφτουν η μια μετά την άλλη. Όταν πέσει και η τελευταία το φαινόμενο του ντόμινο λειτουργεί αντίστροφα.

Η δουλειά του  τελειώσε με μια μόνο κίνηση.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top