Εστιατόριο σέρβιρε την πιο ακριβή «μαργαρίτα» στον κόσμο και έκανε καλό

Δείτε για ποιο λόγο το ποτό στοίχισε τόσο ακριβά

Ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη σέρβιρε την Πέμπτη πιο ακριβό ποτό μαργαρίτα στην Αμερική για να γιορτάσει την Εθνική Ημέρα Μαργαρίτα

Το ποτό των 2.500 δολαρίων δεν είναι μόνο για να νιώθεις καλά - είναι επίσης για να κάνεις καλό. Ο Sammy Musovic, ιδιοκτήτης του εστιατορίου της Selena Rosa, που παρασκευάζει το ακριβό ποτό, λέει ότι τα έσοδα από το κοκτέιλ θα φτάσουν στα θύματα του σχολικού γυρίσματος του πάρκου Parkland.

Το πρωτοποριακό ποτό δημιουργήθηκε από τον μεξικανοαμερικανό μπάρμαν, Μάρκο Αντόνιο και εμπνεύστηκε από την ιστορική 70η επέτειο από την εφεύρεση των κοκτέιλ.

Ο Μούσοβιτς σερβίρει το ποτό δίπλα σε tacos από χαβιάρι και άλλες σύγχρονες λιχουδιές μεξικάνικης σύντηξης. Το κοκτέιλ της ανώτερης κατηγορίας γίνεται με το Clase Azul Ultra Anejo Tequila, το οποίο κοστίζει πάνω από 1.500 δολάρια ανά λιανικό εμπόριο 750ML. Το ποτό είναι πλαισιωμένο με ένα μείγμα αποκλειστικών μεξικανικών αλάτων και γαρνιρισμένο με φρέσκο ​​κομμένο ασβέστη και σπειροειδές jalapeño, σκαρφαλωμένο από ομπρέλα μίνι μπιτς και συμπληρωμένο με ροδοπέταλα.

"Όλα τα έσοδα από τις $ 2.500 μαργαρίτες που πωλούμε θα πάνε στα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Φλόριντα, οπότε όποιος πληρώνει 2.500 δολάρια στέλνουμε την επιταγή στη Φλόριντα", δήλωσε ο Μούστοβιτς.

Πηγή video:AP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top