Σίγουρα υπάρχουν πολλά είδη ψωμιού, όμως αυτό που κατασκευάζει ένας φούρνος στη Φινλανδία, διαφέρει πολύ από τα συνηθισμένα.

Ο φούρναρης βάζει στην κάθε φραντζόλα 70 γρύλους, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το εν λόγω ψωμί έχει περισσότερη πρωτεΐνη.

Το ψωμί με τα μαμούνια μάλιστα κοστίζει  3,99 ευρώ και θεωρείται πολυτελείας.

«Εκτός από περισσότερες πρωτεΐνες, δίνουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοικιωθούν με τα φαγητά που έχουν βάση τα έντομα» αναφέρει  ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας Frazer, Juhani Sibakov, που λανσάρει το εν λόγω ψωμί.