Γιατροί βρήκαν ποτήρι 8 εκατοστών στον πρωκτό άνδρα! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη περίπτωση στην Κίνα

Άνδρας στο νοσοκομείο με ποτήρι στον πρωκτό

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν γιατροί στην Κίνα, όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ περίεργο περιστατικό με έναν άνδρα που είχε βάλει ποτήρι 8 εκατοστών στον πρωκτό του ! 

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ουρλιάζοντας από τον πόνο. Όπως αποδείχτηκε είχε αφήσει το ποτήρι μέσα του για δύο ολόκληρες μέρες, πριν πάει στους γιατρούς για να ζητήσει βοήθεια.

Αν και αρνήθηκε να πει πως βρέθηκε στον πρωκτό του το ποτήρι,  οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφίες και είδαν κάτι απίστευτο! Το ποτήρι είχε  μείνει ανέγγιχτο. 

Οι γιατροί φοβήθηκαν για την υγεία του ασθενούς, γιατί αν έσπαγε το ποτήρι, μπορούσε να προκαλέσει πολύ σοβαρά τραύματα στον άντρα.  Στην αρχή, λοιπόν προσπάθησαν να τον βγάλουν με τον ίδιο τρόπο που το είχε βάλει, αλλά το ποτήρι είχε κολλήσει. Έτσι, για να μην σπάσει και του προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία, αποφάσισαν να το αφαιρέσουν με ...χειρουργική επέμβαση.

Ευτυχώς, η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και από το ποτήρι έλειπε μόνο ένα μικρό κομμάτι, το οποίο κανείς δεν ήξερε που πήγε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα ήθελε να πιει από το συγκεκριμένο  ποτήρι ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top