Οι τρόποι για να μαγειρέψει κανείς ένα ψάρι είναι δεκάδες.

Οι μερακλήδες, πάντως, τώρα το καλοκαίρι «ορκίζονται» στο ψήσιμο στα κάρβουνα!

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι άγνωστοι αλλά πολύ εντυπωσιακοί τρόποι ψησίματος, αν και είναι σχεδόν αδύνατο να εφαρμοστούν στο σπίτι.

Το εστιατόριο Restaurant Rot και το υαλουργείο Glasstudion Big Pink στη Σουηδία αποφάσιαν να ψήσουν ένα ψάρι με… λιωμένο γυαλί στους 1.150 βαθμούς!

Όσο κι αν ακούγεται «τρελό», στο βίντεο που ανέβασε ο γευσιγνώστης Anders Husa, το ψάρι φαίνεται μετά από περίπου 20 λεπτά να έχει ψηθεί τέλεια και μάλιστα να είναι και πολύ ζουμερό!