Έχουμε δει και έχουμε δει ιδιαίτερα εστιατόρια αλλά σαν αυτό που θα σας παρουσιάσουμε τώρα, ομολογούμε πως όχι.

Το «Browne and Bean» όπως είναι το όνομά του, σερβίρει ένα συγκεκριμένο φαγητό όχι στο πιάτο αλλά στο χέρι των πελατών.

Πρόκειται για ένα πιάτο του σεφ Anton Piotrowski’s  που αποτελείται από αφυδατωμένο χοιρινό, «καμμένο» πουρέ μήλου και ανθό από ραπανάκι και μήλο.

Το χέρι γίνεται πιάτο, και όλοι οι κάτοικοι του Πλίμουθ επιθυμούν να δοκιμάσουν το αλμυρόγλυκο πιάτο που προκαλεί ευχαρίστηση στον ουρανίσκο.

 

Tags: