Ψηλοτάκουνα έκανε δώρο σε οδοκαθαριστές το αφεντικό τους!

Ένα ασυνήθιστο πρωτοχρονιάτικο δώρο

Ψηλοτάκουνα έκανε δώρο σε οδοκαθαριστές το αφεντικό τους!

Ένα ασυνήθιστο πρωτοχρονιάτικο δώρο έλαβαν την περασμένη εβδομάδα από τα αφεντικά τους οδοκαθαριστές στην κεντρική Κίνα. «Ψηλοτάκουνα; Πλάκα μου κάνετε;», δήλωσε οδοκαθαριστής, με το επώνυμο Τζάο, που εργάζεται στην Τζενγκτζόου, πρωτεύουσα της επαρχίας Χενάν.

Η δημοσιοποίηση της είδησης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αναγκάζοντας τον διευθυντή της εταιρείας να παραδεχθεί ότι κανείς δεν ήλεγξε τι έστελναν σε ποιον, διαβεβαιώνοντας ότι το λάθος θα διορθωθεί.

Δεδομένου δε του βαθμού ευφυΐας των επικεφαλής της εταιρείας μόνο μειδίαμα μπορεί να προκαλέσει η σωστή παρατήρηση ότι σε κάθε περίπτωση μια μάσκα για την ατμοσφαιρική ρύπανση θα ήταν πολύ χρησιμότερο δώρο.

Ένα βίντεο μικρής διάρκειας που ανέβηκε στο διαδίκτυο και που έδειχνε τον Τζάο να φορά τη στολή εργασίας του και να επιδεικνύει τα καινούργια εξάποντα ψηλοτάκουνα παπούτσιά του έγινε την Δευτέρα viral.

Ο ίδιος εργάζεται για μια εταιρία καθαρισμού στην περιοχή Έρκι και δήλωσε ότι ψηλοτάκουνα παπούτσια δέχθηκαν πολλοί συνάδελφοί του, σχεδόν όλοι άνδρες.

Η σύζυγός του, που εργάζεται για την ίδια εταιρία, έλαβε μόνο ένα ζευγάρι σανδάλια, και αυτό τρία νούμερα μικρότερο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top