​Μπορεί στην Ελλάδα συνήθως πάνω από το καπουτσίνο να βάζουμε σαντιγί ή φυτική κρέμα, σε μία καφετέρια ωστόσο που βρίσκεται στην Σαούλ της Νότιας Κορέας πάνω από τον καφέ βάζουν μαρέγκα.

μαρέγκα.png

Οι ιδιοκτήτες του Take-Out Drawing, όπως ονομάζεται, είχαν αυτή την ιδέα για εκείνους που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Μαρέγκα 2.png

Οι πελάτες μπορούν να τρώνε πρώτα τη μαρέγκα και μετά να απολαμβάνουν τον καφέ τους, ή ακόμη και να βουτάνε μέσα στο ρόφημα τα κομματάκια.

μαρέγκα 3.png

Ο καφές ονομάζεται Paul’s Meringue Factory, και συνοδεύεται με πολύχρωμα κέικ που έχουν γέμιση κρέμα.

Μαρέγκα 4.png