​Την επέτειο των 100 χρόνων με ένα πρωτότυπο τρόπο, θέλησε να γιορτάσει η νορβηγική ποδοσφαιρική ομάδα, Bodø Glimt.

shushi1.jpg
Έτσι λοιπόν έφτιαξαν στο Τερέν του σταδίου Aspyrma, ένα τεράστιο μωσαϊκό με σούσι έκτασης 56.50 τ.μ.

shushi2.jpg

Την κατασκευή του ανέλαβαν τέσσερις σεφ οι οποίοι χρησιμοποίησαν 800 κιλά σολομό, 400 κιλά ρύζι, 200 λίτρα ξίδι ρυζιού, 480 κιλά αγγούρι και 10 κιλά σχινόπρασο.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα κατάφερε να μπει στο βιβλίο Γκίνες, ενώ η Sofia Greenacre, η υπεύθυνη των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες, επιβεβαίωσε το ρεκόρ.

shushi3.jpg

Την δημιουργία του κατεύθυνε ο αρχισέφ Leonardo Figueroa, και το κοινό κατανάλωσε το σούσι μέσα σε δύο ώρες.