​Αν είστε fan των καρχαριών και γενικότερα των… περιπετειών, τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό της Airbnb, που δίνει την ευκαιρία σε μερικούς τυχερούς νικητές να κοιμηθούν μαζί με καρχαρίες!

Ναι… καλά διαβάσατε! Όπως θα δείτε και στο video, οι τυχεροί θα περάσουν μια νύχτα σε ένα υποβρύχιο δωμάτιο ενυδρείου, περικυκλωμένοι από τα προϊστορικά τέρατα των ωκεανών.

290316213750_0538.jpg

Aquarium-of-Paris (1).jpg
Στόχος του διαγωνισμού, είναι να δοθεί η ευκαιρία στους νικητές, να ζήσουν μέσα σε ένα ενυδρείο γεμάτο καρχαρίες, και να μάθουν τον τρόπο που ζουν, αλλά και τις διαφορετικές τους συμπεριφορές.

Aquarium-of-Paris (2).jpg
Παράλληλα, θα τους δοθεί η δυνατότητα να ταΐσουν τα μωρά καρχαρίες, αλλά και να παρατηρήσουν τους συνολικά… 35 καρχαρίες, έξι διαφορετικών ειδών!

Aquarium-of-Paris (3).jpg
Να αναφέρουμε τέλος, πως το υποβρύχιο δωμάτιο όπου θα διαμείνουν οι «τυχεροί», είναι τοποθετημένο μέσα σε τρία εκατομμύρια λίτρα νερού, ενώ πήρε μήνες ώστε να χτιστεί. Μάλιστα η ανθεκτικότητα του δοκιμάστηκε στη Μεσόγειο και πλέον είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους πρώτους τολμηρούς επισκέπτες.

Aquarium-of-Paris.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.