Έχουμε ακούσει για περίεργα γούστα, αλλά η περίπτωση της 28χρονης Βίκυ Κούλεν ξεπερνά κάθε φαντασία.
h_00928404_2746914a.jpg

Η νεαρή γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει την πολυθρόνα της!

Δεν σας γελούν τα μάτια σας, καλά διαβάσατε! Η αισθητικός έχει αντικαταστήσει τον αφρό από τον οποίο είναι φτιαγμένη με το ψωμί βάζοντας πάνω σε αυτό βούτυρο, μαρμελάδα ή ακόμη και διάφορες σάλτσες.
polytja5.jpg

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, η περίεργη αυτή συνήθειά της ξεκίνησε όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί το οποίο γεννήθηκε το 2011 αλλά συνεχίστηκε και μετά τη γέννησή του.

«Οι περισσότερες γυναίκες έχουν επιθυμία για παράξενα φαγητά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συχνά μετά τον τοκετό όπως για τουρσί, μέλι ή τόνο και παγωτό. Αλλά όχι εγώ. Σπρώχνω σφουγγάρι και αφρό στο στόμα μου για τα τελευταία πέντε χρόνια από τότε που ξεκίνησε η λαχτάρα μου, στα μέσα της εγκυμοσύνης μου. Καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση ένα βράδυ και είχε γίνει μια τρύπα στον καναπέ. Πριν το καταλάβω είχα πάρει ένα κομμάτι αφρού από το κεντρικό μαξιλάρι και το μασούσα όπως την τσίχλα απολαμβάνοντάς το πριν το καταπιώ» αποκαλύπτει η ίδια στη Sun και λέει ότι ήταν τόσο ωραία η αίσθηση που το ξαναέκανε και την επόμενη μέρα.
polytja4.jpg
«Έχω αυτή την αγαπημένη καρέκλα την οποία τώρα πρέπει να κρύψω γιατί την έχω καταστρέψει όλη, έχω φάει την πλάτη και τα χερούλια» αναφέρει η ίδια η οποία σταδιακά ξεκίνησε ακόμη και να μαγειρεύει τα κομμάτια του αφρού όπως για παράδειγμα θα μαγείρευε τα ζυμαρικά.

polytja3.jpg
Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν πως πάσχει από μια σπάνια διαταραχή που ονομ��ζεται Pica, ενώ της επεσήμαναν πως αν δεν σταματήσει το συντομότερο αυτή την κακή συνήθεια στο μέλλον θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας με το έντερό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παράξενη διατροφική διαταραχή: 23χρονη τρώει 20 σφουγγάρια την ημέρα