Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς ένας άνδρας που για 30 ολόκληρα χρόνια δεν θυμόταν ούτε το όνομά του, ξαναβρήκε τη μνήμη του!

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο Έντγκαρ Λατούλιπ εξαφανίστηκε σε ηλικία 20 ετών από το Οντάριο (τον Σεπτέμβριο του 1986), ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και υποβαλλόταν σε αγωγή επειδή είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία τότε πίστευε πως ο Λατούλιπ είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τους καταρράκτες του Νιαγάρα, και έτσι για 30 χρόνια όλοι τον θεωρούσαν νεκρό.

Τρεις δεκαετίες μετά, συνέβη κάτι που βλέπουμε μόνο σε έργα, καθώς ο 51χρονος σήμερα άνδρας θυμήθηκε ξαφνικά ότι το πραγματικό όνομά του είναι Λατούλιπ, αφού βίωσε μια σειρά από φλασμπάκ ενώ συμπλήρωνε ορισμένα νομικά έγγραφα με τη βοήθεια μιας κοινωνικής λειτουργού.

Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις DNA και αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο!

Η μητέρα του Έντγκαρ, η Σίλβια Γουίλσον, η οποία πλέον ζει στην Οτάβα, έμαθε την απρόσμενη είδηση την περασμένη εβδομάδα, όταν της τηλεφώνησε ένας αστυνομικός.

«Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Μου κόπηκε η ��νάσα» είπε η 76χρονη μητέρα στην εφημερίδα The Record. «Θέλω να μιλήσω με τον γιο μου και να κάνω ό,τι μπορώ για να τον βοηθήσω», συμπλήρωσε.

Η αστυνομία της περιοχής του Νιαγάρα εξήγησε ότι την εποχή που εξαφανίστηκε ο Έντγκαρ Λατούλιπ είχε πέσει και ��ίχε χτυπήσει στο κεφάλι. Έπαθε αμνησία και έζησε τις επόμενες δεκαετίες με άλλο όνομα.

Μετά από 30 χρόνια, ο Έντγκαρ και η μητέρα του θα ξανασυναντηθούν εντός των προσεχών ημερών.