​Που να φανταζόταν τι την περίμενε την 60χρονη Λιν Ακόνλει, όταν αποφάσισε να παραγγείλει ηλεκτρονικά ένα σερβίτσιο αποτελούμενο από 26 κομμάτια!

kuoypo2.jpg
Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα παρήγγειλε από το online κατάστημα το σερβίτσιο που αποτελείται από πιάτα και κούπες έναντι 149 λιρών. Όταν όμως έφτασε η παραγγελία της διαπίστωσε ότι είχαν έρθει 26 κούτες και τα κομμάτια από το σερβίτσιο είχαν συσκευασθεί ξεχωριστά επειδή ο υπολογιστής καταχώρησε την παραγγελία ως 26 ξεχωριστά κομμάτια και όχι ως ενιαία παραγγελία.

kuoypo4.jpg
Το κάθε κομμάτι ήταν συσκευασμένο στο δικό του ξεχωριστό χάρτινο κουτί με το ανάλογο πλαστικό περιτύλιγμα για εύθραυστα αντικείμενα. Μάλιστα, κάποια κουτιά είχαν και κενές θέσεις πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να είχαν συσκευαστεί και μαζί.

kuoypo3.jpg
Όταν η Λιν επέστρεψε στο σπίτι της χρειάστηκε πάνω από μια ώρα να ξεπακετάρει όλες τις συσκευασίες.

«Δυστυχώς φαίνεται ότι ουσιαστικά πλήρωσα το τίμημα της παραγγελίας μου για κάθε κομμάτι ξεχωριστά, αντί ενός συνόλου» είπε η ίδια και πρόσθεσε «Θεώρησα ότι εφόσον έγινε η παραγγελία από τον ίδιο πελάτη, την ίδια μέρα και από την ίδια κατηγορία στο ηλεκτρονικό κατάστημα ένας κοινός νους θα τα έβαζε όλα σε ένα ή έστω λιγότερα από 26 κουτιά και όχι όλα ξεχωριστά, όπως έγινε. Μοιάζει απίστευτο ότι ξοδεύτηκαν τόσα πολλά κουτιά αντί για ένα-δύο. Ήταν τόσο αχρείαστο όλο αυτό. Γέμισε ένα βουνό σκουπίδια το σπίτι μου.»

Η γυναίκα είχε παραγγείλει πριν κάποιες μέρες ένα σερβίτσιο για τέσσερα άτομα αλλά θεώρησε ότι χρειάζεται και άλλα πιάτα και κούπες και παρήγγειλε κάποια τεμάχια ακόμη.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν περίμενε να φτάσουν όλα ξεχωριστά. Όπως δήλωσε η ίδια δεν ήταν απλά το γεγονός ότι ήταν ξεχωριστά πακεταρισμένα αλλά ότι το κάθε κουτί ήταν υπερβολικά μεγάλο για το αντικείμενο που είχε μέσα. Για παράδειγμα για ένα μικρό μπολ χρειάστηκε μια ολόκληρη κούτα.

Η εταιρεία ωστόσο απάντησε ότι ερευνά το περιστατικό με τα... υπερβολικά πολλά κουτιά!