Μπορεί η φιλία τους να έγινε θέμα στα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως, ωστόσο, ένα θη��υκό μπήκε ανάμεσά τους και τους χώρισε: ο λόγος για τον τράγο και τον τίγρη στο πάρκο σαφάρι Πριμόρσκι, που είχαν γίνει αχώριστοι.

Ήταν αρχές του περασμένου Δεκέμβρη όταν οι υπάλληλοι του πάρκου πήγαν τον τράγο Τιμούρ για να τον φάει ο τίγρης Αμούρ. Εκείνος, όμως, όχι μόνο δεν τον έφαγε, αλλά έγιναν φίλοι.

Περίπου ένα μήνα μετά, η φιλία των δύο αρσενικών χάλασε, καθώς ο Τιμούρ πείραζε συνεχώς τον Αμούρ κι εκείνος δεν άντεξε: έχασε την ψυχραιμία του, τον άρπαξε και τον εκτόξευσε μέτρα μακριά!

«Η συμπεριφορά του Τιμούρ ευθύνεται για την αντιπαράθεση: ορμούσε πάνω στον τίγρη με τα κέρατά του και τον καταδίωκε, χωρίς να τον αφήνει να ησυχάσει», εξήγησε ο διευθυντής του πάρκου, Ντμίτρι Μεζέντσεφ κα�� συνέχισε: «κάποια στιγμή, ο τίγρης δεν άντεξε άλλο και τον άρπαξε με τα δόντια από το τρίχωμά του για να τον πετάξει μακριά του. Ο Τιμούρ δεν τραυματίστηκε, όμως, υπέστη σοκ».

Πλέον, ο Τιμούρ και ο Αμούρ ζουν χωριστά, με τον πρώτο, μάλιστα, να ετοιμάζεται να… ντυθεί γαμπρός, αφού οι υπάλληλοι του πάρκου αναζητούν την κατάλληλη κατσίκα!

Δείτε στο βίντεο το φινάλε της φιλίας του τράγου και του τίγρη