Αν κάποιος άνθρωπος γεννιόταν με 28 δάχτυλα ενδεχομένως να στεναχωριόταν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση του Devendra Suthar, από την Ινδία, o oποίος έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισ��ότερα δάχτυλα στον κόσμο!
ΠΑΤ1.jpg

Ο ξυλουργός πάσχει από πολυδακτυλισμό, καθώς έχει επτά δάχτυλα σε κάθε χέρι και επτά δάχτυλα σε κάθε πόδι ενώ δύο από τα δάχ��υλα των ποδιών του είναι ενωμένα.
ΠΑΤ2.jpg

Η ιστορία του έχει γίνει γνωστή και πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν από μακριά μαζί με τα παιδιά τους για να τον γνωρίσουν. Ο 43χρονος δεν ενοχλείται αντιθέτως απολαμβάνει αυτή την προσοχή. Ο ίδιος μιλώντας στην Daily Mail δήλωσε:«Λόγω των δακτύλων μου πολλοί άνθρωποι που έρχονται εδώ μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι μια διασημότητα. Έρχονται να με δουν και η προσοχή που μου δείχνουν με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερος. Τα παιδιά γελάνε όταν με βλέπουν να κάνω αστεία κόλπα με τα δάχτυλά μου. Η έκφραση στο πρόσωπό τους όταν βλέπουν τα δάχτυλα των ποδιών μου είναι ανεκτίμητη. Χάρη στα δάχτυλά μου εγώ έχω γίνει ένας διάσημος άνθρωπος. Θεωρώ ότι τα παραπάνω δάχτυλα των ποδιών μου είναι σίγουρα τυχερά για μένα και δεν θέλω να τα κόψω».

ΠΑΤ3.jpg

Ωστόσο όπως λέει ο ίδιος αυτή η κατάσταση του δημιουργεί και κάποια προβλήματα κυρίως στην εργασία του. «Τα επιπλέον δάχτυλα των χεριών μου και των ποδιών μου σίγουρα αποτελούν ένα πρόβλημα για μένα κατά διαστήματα. Είμαι ένας ξυλουργός και χρησιμοποιώ κυρίως πριόνι και σφυρί. Έτσι πάντα πρέπει να είμαι προσεκτικός για να αποφύγω να κόψω κατά λάθος κάποιο από τα δάχτυλα μου», προσθέτει.