Ορισμένες φορές όσο και να προσπαθείς να μπεις στο μυαλό ενός ανθρώπου είναι αδύνατον. Αναρωτιέστε γιατί κάνουμε αυτή τη διαπίστωση; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι λίγη υπομονή και θα καταλάβετε ευθύς αμέσως.
π2.jpg

Ένας άνδρας από τη Νότια Ρωσία άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν αποφάσισε να παντρευτεί μία…πίτσα, επειδή όπως ισχυρίζεται έχει απογοητευτεί από τις γυναίκες.
π3.jpg

Η παράξενη τελετή έλαβε χώρα σε μια πιτσαρία στη Νότια Ρωσία, καθώς ούτε η εκκλησία αλλά ούτε η Π��λιτεία αποδέχτηκε αυτή την «ιδιαιτερότητα» του συγκεκριμένου άνδρα.

π4.jpg
Ο «γαμπρός» παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε καλά τη «νύφη» αλλά ούτως ή άλλως είχε απογοητευτεί από τις σχέσεις των ανθρώπων οπότε είπε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

π5.jpg

Η απόφαση όπως λέει δεν ήταν και πολύ δύσκολη καθώς συνειδητοποίησε ότι το φαγητό ήταν και είναι η μεγάλη του αγάπη.

«Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι φίλοι μου παραπονιόντουσαν για το άλλο τους μισό ενώ άλλοι παραπονιούνται γιατί δεν έχουν βρει το άλλο τους μισό καθόλου» δήλωσε στη βρετανική Mirror.

π6.jpg

Σύμφωνα με τον ίδιο η αγάπη ανάμεσα στα δύο φύλα είναι δύσκολη και πολύπλοκη. Στη συνέχεια είπε: «Η πίτσα ποτέ δε θα σε προδώσει ή θα σε εγκαταλείψει και ειλικρινά μου αρέσει πολύ αυτό» και φόρεσε πέπλο στη «νύφη».

Όπως είναι φυσικό, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του και να κάνει τους υπεύθυνους να του βγάλουν μέχρι και «πιστοποιητικό γάμου».