Ένας από τους λόγους που μπορεί ένας αστυνομικός να σταματήσει ένα αυτοκίνητο είναι για υπερβολική ταχύτητα!

Ωστόσο, ένας μοτοσικλετιστής αστυνομικός έκανε την ανατροπή και σταμάτησε ένα αυτοκίνητο της Google, επειδή κινούνταν υπερβολικά αργά.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στη Σίλικον Βάλεϊ, στις Δυτικές ΗΠΑ, και έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω της φωτογραφίας που δημοσίευσε η ίδια η Google.

«Οδηγεί υπερβολικά αργά;», αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα που δημοσιεύει μαζί με τη φωτογραφία στη σελίδα Google+ η ομάδα που ασχολείται με το πρόγραμμα της εταιρείας για το αυτοκίνητό της χωρίς οδηγό. «Στοιχηματίζουμε ότι δεν σταματάνε συχνά κάποιον άνθρωπο γι’ αυτόν τον λόγο», προστίθεται.

Η αστυνομία του Μάουντεν Βιου, στη Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνια, όπου βρίσκεται η έδρα της Google, διευκρινίζει σε ανακοίνωση ότι ένας από τους αστυνομικούς της παρατήρησε να σχηματίζεται ουρά πίσω από ένα αυτοκίνητο που πήγαινε με 24 μίλια (38 χλμ.) την ώρα σε δρόμο στον οποίο το όριο ταχύτητας είναι τα 35 μίλια (56 χλμ.) την ώρα.

«Όταν ο αστυνομικός πλησίασε στο αυτοκίνητο που πήγαινε αργά συνειδητοποίησε ότι ήταν ένα αυτόνομο αυτοκίνητο της Google», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η τοπική Αστυνομία, η οποία σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζει ότι η «συμπεριφορά» του αυτοκινήτου της Google ήταν «νόμιμη».