Πώς θα σας φαινόταν αν σας προτείναμε, αντί για το κανονικό βιογραφικό σας να στέλνατε ένα άλλο γεμάτο με… αποτυχίες την επόμενη φορά που θα πηγαίνατε για συνέντευξη; Όσο παράτολμο κι αν σας ακούγεται, το δοκίμασε ο Jeff Scardino και μάλιστα του βγήκε σε καλό!
Ο Jeff έψαχνε καιρό για δουλειά στον τομέα της διαφήμισης, με τη μια πόρτα να κλείνει μετά την άλλη. Μολονότι το βιογραφικό του ήταν τέλειο κανείς δεν του απαντούσε ούτε καν για να περάσει από συνέντευξη. Τότε σκέφτηκε το πιο παράξενο κόλπο! Αποφάσισε να αλλάξει το βιογραφικό του και να συμπεριλάβει πέρα από τα προσόντα του και τις μεγαλύτερες αποτυχίες του στη δουλειά. Έτσι κι έκανε! Έστειλε το βιογραφικό του σε 10 εταιρείες και οι 8 του απάντησαν, ενώ οι 5 του έκλεισαν ακόμα και ραντεβού για συνέντευξη.
φδγηφδγηαη.jpg
Ακριβώς το ίδιο έκανε και με ισάριθμες εταιρείες στις οποίες έστειλε το βιογραφικό εκείνο που είχε μόνο με τα καλά στοιχεία της δουλειάς του. Από αυτές πήρε μία απάντηση και κανείς δεν του ζήτησε να κλείσουν ραντεβού από κοντά.
Όπως αναφέρει ο ίδιος στη Telegraph, η μία από τις απαντήσεις που έλαβε στο «αποτυχημένο» βιογραφικό του ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ο υπε��θυνος της εταιρείας έγραφε: «Όταν διάβασα το βιογραφικό σας σκέφτηκα ότι επρόκειτο για αστείο, όμως, στην πορεία εντυπωσιάστηκα με την ειλικρίνειά σας. Δεν έχω δει ποτέ κάτι αντίστοιχο… Θα ήθελα να τα πούμε από κοντά».
Τελικά ο Jeff με τον παράδοξο αυτό τρόπο, βρήκε δουλειά!