Έναν εντυπωσιακό, αλλά παράλληλα επικίνδυνο και παράξενο τρόπο έχουν βρει οι σεφ ενός εστιατορίου που βρίσκεται στο νησί Λανθαρότε, στα Κανάρια Νησιά, για να ψήνουν το κρέας και το ψάρι.

Συγκεκριμένα, τα ψήνουν στην κορυφή ενός ηφαιστείου. Οι σχάρες τοποθετούνται πάνω από ένα άνοιγμα βάθους επτά μέτρων, στο οποίο αντί για κάρβουνα υπάρχει… λάβα, σύμφωνα με το δίκτυο RT.

Όσο για τους πελάτες; Δηλώνουν ικανοποιημένοι, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το κρέας στο συγκεκριμένο εστιατόριο είναι καλύτερα μαγειρεμένο, νόστιμο και τρυφερό.

Και για του λόγου το αληθές δείτε το παραπάνω βίντεο…