Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι σχέσεις των Αστυνομικών με τους διαρρήκτες δεν είναι οι καλύτερες, αλλά ένας κλέφτης από το Σιάτλ των ΗΠΑ χρειάστη��ε τη βοήθειά τους.

Η περιπέτειά του ξεκίνησε όταν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης άκουσαν ένα περίεργο θόρυβο και αποφάσισαν να καλέσουν βοήθεια.

Ο δράστης βρισκόταν σε έναν κοινόχρηστο χώρο, όπου υπήρχαν αυτόματα πλυντήρια, κι όταν ένας ένοικος πήγε να π��ύνει τα ρούχα του, εκείνος έβαλε μπροστά στην πόρτα ένα πλυντήριο, ώστε να εμποδίσει την είσοδό του.

Στη συνέχεια μπήκε σε μία τρύπα που οδηγούσε σε αποθήκη, ώστε να ξεφύγει. Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο ακολούθησαν τα ίχνη του και λίγα λεπτά αργότερα είδαν στο πάτωμα σπασμένα γυαλιά και αίματα.

Καθώς προχωρούσαν προς το υπόγειο, άκ��υγαν κάποιον να καλεί σε βοήθεια και λίγα λεπτά αργότερα διαπίστωσαν ότι ο διαρρήκτης είχε εγκλωβιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, οι οποίοι μετά από 20 λεπτά κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε πρόσωπο και χέρια.

Ο διαρρήκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και αναμένεται να δικαστεί κατηγορούμενος για διάρρηξη και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο μπήκε στον αεραγωγό, ο δράστης απάντησε με ύφος: «Για να ολοκληρώσω την αποστολή μου».