Ένα αγοράκι στην δυτική Βεγγάλη έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή χιλιάδων Ινδών που συρρέουν να το δουν, αφού γεννήθηκε με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια.

παιδακι.jpg
Πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για μετενσάρκωση του Θεού Μπράχμα, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για το τέλος του κόσμου.

βρα.jpg
(Ο Θεός Μπράχμα)

Βέβαια, υπάρχει και επιστημονική απάντηση, καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου που νοσηλεύεται το βρέφος, πιστεύουν πως πρόκειται για δίδυμη κύηση, που όμως τελικά το ένα έμβρυο απορροφήθηκε από το άλλο μέσα στη μήτρα.

Θέση για το απίστευτο περιστατικό πήρε και ένας συγγενής του νεογνού, ο οποίος δήλωσε σε τοπικό σταθμό του Baruipur, στην ανατολική Ινδία: «Όταν γεννήθηκε, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Οι νοσοκόμες είπαν πως ήταν άσχημα παραμορφωμένος, αλλά εγώ μπορούσα να καταλάβω πως ήταν θεόσταλτο σημάδι. Στην πραγματικότητα είναι θαύμα. Είναι το παιδί του θεού. Ο Ινδός θεός έχει πρόσθετα άκρα όπως αυτός».

Δηλώσεις έκανε και εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια τερατογένεση και είναι τραγικό, δεν υπάρχει τίποτα θεϊκό πάνω του. Όμως τα πλήθη έρχονται μαινόμενα και με κραυγές για να δουν το παιδί. Εκατοντάδες κλαίνε στους δρόμους, ενώ εκατοντάδες άλλοι προσεύχονται και κατασκηνώνουν εδώ».