Γενναιόδωρο αποδείχτηκε ένα ζευγάρι από την Αϊόβα, το οποίο άφησε φιλοδώρημα 100 δολαρίων στον σερβιτόρο ενός εστιατορίου παρά το γεγονός ότι το σέρβις ήταν κακό.

Σε μήνυμά της στο Facebook, η Μακένζι Σουλτς περιέγραψε πώς εκείνη και ο σύζυγός της πήγαν σε ένα εστιατόριο για να γιορτάσουν την 6η έκτη επέτειο του γάμου τους, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περί��εναν.

«Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ κακή. Περιμέναμε 20 λεπτά για το νερό, 40 για ένα συνοδευτικό πιάτο και πάνω από 60 για το πρώτο πιάτο. Είχαμε γίνει ο περίγελος του εστιατορίου. Ωστόσο, για την ταλαιπωρία αυτή σίγουρα δεν φταίει ο σερβιτόρος. Το παιδί που δούλευε εκεί έτρεχε σαν τρελό συνέχεια πάνω-κάτω, προσπαθώντας να εξυπηρετήσει έγκαιρα τους πελάτες του, ωστόσο είχε αναλάβει 12 τραπέζια! Κάθε φορά που μας έφερνε κάτι μας ζητούσε συνεχώς συγνώμη για την καθυστέρηση και φαινόταν να αισθάνεται πολύ άσχημα».

Και πρόσθεσε: «Ήμασταν σίγουροι ότι λόγω της καθυστέρησης στο δικό μας αλλά και σε άλλα τραπέζια, ο σερβιτόρος δεν πήρε πολλά φιλοδωρήματα, αλλά αντίθετα έπρεπε να ακούσει τα παράπονα όλων των πελατών για την κακή εξυπηρέτηση. Έτσι, για την υπομονή του αποφασίσαμε να τον ανταμείψουμε δίνοντάς του φιλοδώρημα ύψους 100 δολαρίων».