Το μεγάλο πλεονέκτημα των καλών εστιατορίων είναι σίγουρο ο τρόπος που μαγειρεύουν τα φαγητά.

Ένας σεφ όμως ξεπέρασε και τους πιο πρωτοποριακούς τρόπους μαγειρέματος, ψήνοντας κρέατα σε… λάβα από ηφαίστεια!

Ο Βρετανός Σαμ Μπόμπας, όπως αποκαλύπτει, είχε από μικρός εμμονή με τα ηφαίστεια, αλλά και το φαγητό! Συνδυάζοντας τα δύο πάθη του κατάφερε να ψήσει τα πιο νόστιμα κρέατα σε λάβα από «τεχνητό ηφαίστειο» που δημιούργησαν ερευνητές στο πανεπιστήμιο Syracuse.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι πεντανόστιμα…