​Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να περπατάει και να… αερίζεται, ωστόσο ένας ηλικιωμένος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του εξαιτίας της μπόχας από την έλλειψη αέρα!

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που ζει ο 75άχρονος Γερμανός Φρίντχελμ Άντολφ δεν άντεξαν την τσιγαρίλα του και ανάγκασαν την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος του παππού να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. Ο ηλικιωμένος επί 40 χρόνια όχι μόνο κάπνιζε σαν φουγάρο αλλά παράλληλα δεν αέριζε καθόλου το σπίτι του με αποτέλεσμα η πολυκατοικία να ποτίσει τσιγάρο!

Παρά την προειδοποίηση της ιδιοκτήτριας πως θα του κάνει έξωση αν δεν κόψει το κάπνισμα, ο Άντολφ συνέχισε και τελικά την κατάσταση ανέλαβαν οι δικηγόροι και οι δικαστές που έδωσαν το "οκ" για έξωση. Ο μανιώδης καπνιστής προσπάθησε να αλλάξει την απόφαση, αλλά μάταια!

Το εφετείο του Ντίσελντορφ στην Γερμανία απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Φρίντχελμ Άντολφ, εναντίον της έξωσης που του είχε στείλει η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, στο οποίο μένει εδώ και 40 χρόνια και πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να εγκαταλείψει το διαμέρισμα!

Φανταστείτε...να ήταν η Κωνσταντίνα και ο Άντολφ στο ίδιο δωμάτιο τι θα γινόταν?!?!! Θα εγκατέλειπαν οι ένοικοι την πολυκατοικία!!!