Ένα πολύ καλό μάθημα πήρε ένας οδηγός ταξί από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, όταν δέχθηκε να πάρει κούρσα έναν νεαρό που ήθελε να μεταβεί σε πόλη της Β. Ντακότα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για απόσταση 2.400χλμ, τα οποία επρόκειτο να διασχίσει σε 22 ώρες.

Πελάτης και οδηγός συμφώνησαν στην τιμή των 1.500 δολαρίων για μια απόσταση που κανονικά θα κόστιζε τουλάχιστον τα τριπλάσια.

Μάλιστα, ο οδηγός πήρε μια μικρή προκαταβολή και για να είναι σίγουρος ότι θα πάρει τα χρήματά του έφτιαξε ένα πρόχειρο χαρτί με μια συμφωνία και ξεκίνησε.

Όταν τελικά έφτασε στον προορισμό, ο νεαρός πελάτης επρόκειτο να συναντήσει την αγαπημένη του, η οποία θα έδινε τα υπόλοιπα χρήματα.

Η κοπέλα όμως του νεαρού δεν βρισκόταν στο σημείο της συνάντησης και εκείνος με κλάματα παρακαλούσε τον οδηγό να μην καλέσει την αστυνομία.

Όμως ο οδηγός βρισκόταν σε δύσκολη θέση, αφού δεν είχε χρήματα για να επιστρέψει στην Καλιφόρνια.

Τελικά, αποφάσισε να περάσει τη νύχτα του σε ένα σπίτι για άστεγους και το πρωί οι Αρχές του έδωσαν χρήματα να γεμίσει το ρεζερβουάρ και να γυρίσει πίσω.

«Θέλω να πω σε όλους τους συναδέλφους σε όλο τον κόσμο να μην κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι τρελό, επικίνδυνο και ανόητο» δήλωσε ο οδηγός του ταξί.