Δύο δίδυμες αδερφές δεν διστάζουν να φτάσουν στα άκρα, προκειμένου να αποτελούν η μία ακριβές αντίγραφο της άλλης.

Η Έιμι και η Μπέκι Γκλας είναι 46 ετών και μοιράζονται τα πάντα. Ξεκινώντας από το προφίλ στο Facebook, το κινητό τους τηλέφωνο ακόμα και τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, αφού έχουν δημιουργήσει μαζί μια επιχείρηση που τη διοικούν από το σπίτι που μένουν.

χ2.jpg
Φροντίζουν μάλιστα να φορούν πάντα τα ίδια ρούχα και μετρούν τις ποσότητες του φαγητού και των υγρών που καταναλώνουν προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι ο σωματότυπος και το βάρος του θα παραμείνουν ίδια και για τις δύο!

χ3.jpg

«Είμαστε σαν ένας άνθρωπος σε δύο σώματα», εξομολογούνται οι δίδυμες αδερφές από το Λος Άντζελες.

Όπως συνηθίζεται με τα περισσότερα δίδυμα, η μητέρα τους τις έντυνε με τα ίδια ρούχα κι εκείνες αποφάσισαν να το συνεχίσουν μέχρι και το Λύκειο, όταν και έγιναν θύματα σχολικού εκφοβισμού και αναγκάστηκαν να το σταματήσουν.

χ4.jpg
Στο πανεπιστήμιο όμως επέλεξαν να επανέλθουν σε αυτό που τις έκανε να νιώθουν όμορφα, καθώς μισούσαν το γεγονός να δείχνουν διαφορετικές.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι δύο γυναίκες δεν δείχνουν πλέον κανένα ενδιαφέρον για το αντρικό φύλο, αφού αισθάνονται σαν να έχουν παντρευτεί η μία την άλλη. Το 1993, μάλιστα, είχαν ταυτόχρονη σχέση με έναν άντρα, η οποία όμως έληξε σύντομα.

χ5.jpg
«Βγαίναμε και οι τρεις μαζί και περνούσαμε ωραία. Ήταν ο μόνος άντρας που έχουμε κάνει σεξ και οι δύο, πολλές φορές όμως γινόταν και με τους τρεις μας μαζί. Δεν ζηλεύαμε, γιατί ξέραμε ότι ποτέ δεν θα διάλεγε μία από τις δυο μας», εξομολογείται η Έιμι.

Τώρα πια πάνε 10 χρόνια από την τελευτ��ία φορά που κάποια από τις δύο βγήκε μόνη της ραντεβού.

Τέλος, να αναφέρουμε πως είχαν σκεφτεί να υιοθετήσουν και παιδί μαζί, αλλά απέρριψαν την ιδέα γιατί θα ήταν μεγάλη ευθύνη.