Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο, ��λλά είναι πραγματικό γεγονός! Πρόκειται για έναν Αμερικανό περιβαλλοντολόγο, ο οποίος έχει να κάνει μπάνιο ένα χρόνο και δέχεται… βροχή τις προτάσεις γάμου.

Ο Rob Greenfield τον τελευταίο χρόνο πλένεται μόνο σε φυσικούς υδάτινους πόρους, σε μια προσπάθεια να εμπνεύσει τους ανθρώπους να «είναι πιο ευσυνείδητοι για το πώς απλές ενέργειες επηρεάζουν τον κόσμο γύρω τους», άσχετα αν ο ίδιος έχει δημιουργήσει λογικά γύρω του φυσικό κλοιό ασφαλείας από τη μυρωδιά που αναδύει!

Την ιδέα μάλιστα αυτή συνέλαβε διασχίζοντας 100 μίλια με ποδήλατο, ώστε να προωθήσει τις οικολογικές ανησυχίες του, αξιοποιώντας ποτάμια, λίμνες, καταρράκτες, ακόμα και τη βροχή.

Όταν δεν έβρισκε στο δρόμο του τίποτα από τα παραπάνω, δεν δίσταζε να «εκμεταλλευτεί» και τους πυροσβεστικούς κρουνούς.

Το γεγονός αυτό δεν ενοχλεί καθόλου το ωραίο φύλο, αντιθέτως μάλιστα το έλκει σαν μαγνήτης.

«Δέχομαι πολλές προτάσεις γάμου, ενθουσιασμό και χαμόγελα», υποστηρίζει ο ίδιος και συμπληρώνει «Έχω αποδείξει στον εαυτό μου και στους άλλους ότι μπορούμε να είμαστε καθαροί, ενώ ζούμε φυσικά και υγιεινά χωρίς πρόχειρο φαγητό και καλλυντικά».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο 27χρονος οικολόγος για μία εβδομάδα έτρωγε μόνο από τα σκουπίδια, ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τα απόβλητα των τροφίμων…