Φανταστείτε τώρα να περπατάτε στο δρόμο, και ξαφνικά να δείτε ��προστά σας, ένα κλόουν, «φτυστό» με αυτόν από την ταινία τρόμου του Stephen King, «It».

Το βάζετε ή δεν το βάζετε στα πόδια; Κι όμως, αυτό έπαθαν οι πολίτες του Northampton, οι οποίοι πέτυχαν έναν μυστηριώδη άνδρα στους δρόμους της πόλης, να τους χαιρετά μες τη νύχτα, την ώρα που περπατούσαν!

clown1.jpg
Μάλιστα, μια γυναίκα κατήγγειλε, πως ο μυστηριώδης κλόουν, ολόιδιος με αυτόν του «It», της χτύπησε την πόρτα, εκείνη βγήκε έξω, και αυτός προσφέρθηκε να της καθαρίσει τα περβάζια των παραθύρων, παρόλο που δεν είχε πάνω του καθόλου εξοπλισμό.

clown2.jpgclown3.jpg
Η πρώτη του εμφάνιση έγινε την Παρασκευή και… 13 Σεπτεμβρίου, ενώ ο εν λόγω κλόουν, η ταυτότητα του οποίου δεν είναι γνωστή, έχει και μέχρι σελίδα στο Facebook, με 26.000 likes στην οποία ανεβάζει φώτο, στις οποίες υπογράφει ως... "Pennywise", όπως ακριβώς δηλαδή και ο κλόουν του "Ιt".

clown4.jpg
Πολλοί είναι οι κάτοικοι που έχουν κατατρομοκρατηθεί, ενώ άλλοι απειλούν πως θα του επιτεθούν.

Ο ίδιος πάντως, απαντά πως «δεν μου δείχνετε και πολλή αγάπη. Όχι δεν έχω μαχαίρι πάνω μου. Αυτά είναι απλά ηλίθιες φήμες, από ηλίθιους ανθρώπους».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ VIDEO, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ STEPHEN KING ΣΤΟ "ΙΤ".