​Αυτή η πρωτοποριακή ομπρέλα κάνει τη διαφορά στις μέχρι τώρα του είδους... αφού δεν έχει κάλυμμα ή ύφασμα πάνω στο κοντάρι της! Φανταστείτε η θράυση θα κάνετε τις βροχερές μέρες, όταν θα σας βλέπουν να περπατάτε εκτεθειμένοι στη βροχή, κρατώντας μόνο ένα κοντάρι... αλλά κατά τ'άλλα απόλυτα στεγνούς!

air-umbrella-0.jpg

Η "αόρατη ομπρέλα" είναι έμπνευση των σχεδιαστών Je Sung Park και Woo Jung Kwon, η οποία χρησιμοποιεί την πίεση του αέρα ως προστατευτικό κάλυμμα!

4ad9074d4c6c68f00b7619aae494d300.jpg

Η συσκευή αποτελείται από ένα κοντάρι που λαμβάνει τον αέρα από το κάτω μέρος του και με έναν ειδικό μηχανισμό και τον απελευθερώνει από την άλλη μεριά υπό πίεση, εκτοπίζοντας έτσι τις ψιχάλες της βροχής.

air-umbrella-1.jpg

Ακόμη, διαθέτει επίσης έναν διακόπτη ρύθμισης της πίεσης, ώστε ανάλογα την ένταση της βροχής, ο χρήστης να μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος του αόρατου καλύμματος. Το κοντάρι είναι κι αυτό ρυθμιζόμενο, για να το χρησιμοποιείο καθένας, ανεξαρτήτως ύψους!

air_umbrella3.jpg

Το νέο αυτό προϊόν βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά, αλλά το περιμένουμε με ανυπομονησία...!

air-umbrella-2.jpg