​Δεν πιστεύετε στα στοιχειωμένα σπίτια;;; Κι όμως στην Αμερική βρίσκεται η πιο στοιχειωμένη βίλα στον κόσμο, η οποία διαθέτει 160 δωμάτια τρόμου!
Η μυστηριώδης βίλα του Winchester είναι χτισμένη στα θεμέλια μιας προκατάληψης. Κατασκευάστηκε από τη Sarah, τη χήρα του πλουσιότερου εμπόρου όπλων στον κόσμο, γιατί τα φαντάσματα αυτών που είχαν σκοτωθεί από τα όπλα του άνδρα της, θα στοίχειωναν τη ζωή της, όπως πίστευε. Το όραμα έλεγε ότι η κατασκευή δεν θα τελείωνε ποτέ, όσο εκείνη θα ζούσε.
Κι έτσι έγινε! Το χτίσιμο ξεκίνησε το 1884 στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και συνεχίστηκε έτσι για 38 χρόνια, μέχρι το θάνατο της Sarah το 1922, στα 83 της χρόνια.
Το επταόροφο κτίριο με τα 160 δωμάτια αποτελείται από σκάλες που οδηγούν στο ταβάνι, από ντουλάπες που ανοίγουν και εμφανίζονται κενοί τοίχοι, από πόρτες παγίδες που οδηγούν στο κενό, μπάνια με γυάλινες πόρτες και άφθονα σχέδια αραχνών!
Από το 1923 λειτουργεί ως μουσείο, ωστόσο...οι περίεργοι θόρυβοι εξακολουθούν να ακούγονται, οι πόρτες να ανοίγουν και τα χερούλια να γυρίζουν μόνα τους…
Δείτε το βίντεο…